AK Parti Yenice Belediye Başkan adayı Sertaş Karakaş

AK Parti Yenice Belediye Başkan adayı Sertaş Karakaş

 

YENİCEMİZ TURİZM İLE’de KALKINACAK

 

Ak Parti Yenice Belediye Başkan adayı Sertaş Karakaş ilçemizi Turizm ile de kalkındıracağız dedi. Karakaş çok alanda atılım yapacağız, sanayi atılımının yanı sıra ilçemiz Turizm ilede ciddi bir ivme kazanacak;  Batı Karadenizimizin doğal güzelliklerini vatandaşlarımıza tanıttırmak amacıyla ve “İç turizmin önemli bir destinasyonu olarak başta Yenice’miz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Karaelmas Turizm Ekspres üzerinden bölgemizi ziyaretlerini ve Yenice’mizin turizmde bir cazibe merkezi olmasını hedeflemekteyiz.”

İnsanlar ilkbahar ve sonbaharda Karadeniz keyfi yaşarken bölgede turizm hareketliliği artacaktır ve de ilçemiz ve ülke ekonomisine önemli bir gelir kaynağı sağlayacaktır.

Bölgemize hayırlı, uğurlu olsun. 12 Nisan’da başlayacak olan Batı Karadeniz’imizin doğal güzelliklerini temaşa ettirmek ve şehirlerimizin önemli unsurlarını vatandaşlarımıza tanıttırmak için önemli rol üstlenecek olan ve bugün tanıtım turuna çıkan Özel Karaelmas Expresi’ni Yenice Tren Garı’nda karşıladık.Ankara’dan başlayarak Çankırı, Karabük, Yenice ve Zonguldak’ı içine alan tren turu, Batı Karadeniz’in zengin doğal, tarihi ve kültürel mirasının yanı sıra endüstriyel ve jeolojik mirasını, Türkiye’nin sanayileşme yolculuğunu keşfetme imkanı sunacak. Kültür ve Turizm Bakan yardımcımız Sn: Nadir Alpaslan ve Karabük Milletvekilimiz Sn: Ali Keskinkılıç’tan Yenice ilçemizin cazibeli Turizm merkezi hâline getirmek için canla başla çalışacaklarının sözünü aldık. Bizlerde konunun her daim takipçisi olacağız. Sayın Bakan yardımcımıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verdi.