AK Parti Yenice Belediye Başkan adayı Coşkun Güven : “ TTK alımları Yenice’mize hayırlı olsun”

ZONGULDAK Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) bin kişilik personel alımı kura sonuçları açıklandı. Kura sonuçlarına göre; Bartın’da 200, Zonguldak’ta 700 ve Karabük’te ise 100 maden işçisi madene alınacak.

Karabük’ten 100 işçi alımı için; 02-03 Mart 2019 tarihlerinde saat 10.00’da kamuoyuna ve basına açık olarak Karabük Belediyesi Nikah Salonu’nda Karabük 4. Noteri tarafından yapıldı. Karabük’te yapılan  kurada Yenice’den 70 dolayında  kişi asil, 60 a yakın  kişi de yedek olarak kuradan çıktı. AK Parti Yenice Belediye Başkan adayı Coşkun Güven alımlarla ilgili açıklamada bulunarak, “TTK alımları Yenice’mize hayırlı olsun” dedi.

Güven yaptığı açıklamada, “Yenicemizdeki hemşerilerimizin de merakla beklediği TTK alım süreci 2 Mart tarihindeki çekilişi ile sonlandı. Çekiliş listeleri değerlendirildiğinde 70 dolayında hemşerimiz asil listede, yine 60’a yakın  hemşerimiz  de yedekten girme hakkı kazandı. Yeniceli kardeşlerimizin işe girmelerinde vesile olan başta Vekillerimiz olmak üzere, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Süreç sonunda asil ve yedek listeden 100 Yeniceli hemşerimiz işe yerleşmiş olacak.” dedi.