AK PARTİ YENİCE BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI KARAKAŞ:

AK PARTİ YENİCE BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI KARAKAŞ:
——————————-
” ŞEHR-İ EMİN OLMAYA HAZIRIM”

Ak Parti Ye­ni­ce Be­le­di­ye Baş­kan Aday Adayı Ş. Ser­taş Ka­ra­kaş, ga­ze­te­mi­ze yap­tı­ğı açık­la­ma­da; “Şehr-i Emin olmaya hazırım” dedi.
Ka­ra­kaş, Be­le­di­ye Baş­kan adayı gös­te­ri­lip se­çil­me­si ha­lin­de baş­kan­lık maaşı al­ma­ya­ca­ğı­nı, bunu oku­yan ih­ti­yaç sa­hi­bi öğ­ren­ci­le­re burs ola­rak ve­re­ce­ği­ni, makam aracı kul­lan­ma­ya­ca­ğı­nı, Ağaç İşleri Or­ga­ni­ze Sa­na­yi Böl­ge­si­nin ku­ru­lu­şu­nu ger­çek­leş­ti­re­rek iş­siz­li­ğe de son ve­re­cek­le­ri­ni be­lirt­ti.
Ka­ra­kaş, açık­la­ma­sı­nı şöyle sür­dür­dü; “Par­ti­miz bizi aday gös­te­rir, Allah’da nasip eder­se bizim be­le­di­ye baş­kan­lı­ğı dö­ne­mi­miz­de Ye­ni­ce’de iş­siz­lik ta­ri­he ka­rı­şa­cak. 5 yılda 1500 yeni istihdam 5000 kişiyi ilçemize geri getireceğiz. Belediye imkanlarımız ile 500 metrekare 20 dükkan yaparak 20 kişi istihtam eden yatırımcıya uygun fiyatlar ile kiraya vereceğiz sadece bu proje ile 400 istihdam, 1200 göç hedefine ulaşacağiz. Aile­le­ri­miz bi­ra­ra­da ola­cak. Gur­bet öz­le­mi son bu­la­cak. Şahsım olarak da 200 istihtam sağlayacak yatırım yaparak, 600 hemşerimizi ilçemize geri getireceğiz.
En önem­li pro­je­le­ri­miz­den bi­ri­si de Ye­ni­ce Be­le­di­ye­si’ni ku­rum­sal­laş­tır­mak ola­cak. Daire mü­dür­le­ri­miz yet­ki­len­di­ri­lecek, il­çe­miz­le il­gi­li ka­rar­la­rı hal­kı­mız ve mec­li­si­miz­le bir­lik­te ala­ca­ğız. İlçe­miz­de Kent Kon­se­yi’ni mut­la­ka ku­ra­ca­ğız. Yaşlı va­tan­daş­la­rı­mız için il­çe­mi­zin belli nok­ta­la­rın­da ödeme bü­ro­la­rı aça­ca­ğız.
Yaptığımız yatırımlar, yapacaklarımın teminatıdır. İlçemizdeki sanayicilerin üretimden istihdama kadar her konuda destekçileri olacağım. Yaz sezonunda ilçemizde pazarcı  esnafımıza yer temin ederek, her akşam açık olacak bir akşam pazarı kuracağız. Yerel turizm ile kalkınacağız, ilçemizde esnafımızın gelirini arttırmak için 15 günde bir yerel ve ünlü sanatçılar ile gerçekleştireceğimiz konser aktiviteleri ile Zonguldak-Bartın-Karabük illerinden insanları ilçemizde ağırlayarak, esnafımızın yüzünü güldüreceğiz. Capcanlı, üreten, sosyal bir Yenice ortaya çıkararak insanları mutlu, huzurlu bir Yenice olacağız. Sencilikden, bencilikden uzak, hep birlikte eskiden olduğu gibi yeniden sinemamız, yüzme havuzumuz, hamamımız yöresel ürünler üreten köylü pazarımız ve en önemlisi çocuklarımızın sağlıklı mutlu ve kötü alışkanlıklardan uzak tutacak Gençlik Merkezine  kavuşacağız.  Biz bunu başaracağız. Ben şehr-i  emin olmaya hazırım, rabbim ne eylerse hayırlı eyler diyor, selam ve saygılarımı sunuyorum”