AK Parti Teşkilatından Ankara’da bir dizi ziyaret

AK Parti Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık  ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Yortan eski Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Recep Tetik ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Erdal Yirmibeş  ile birlikte Ankara’da bir dizi ziyarette bulundular.

Yenice heyeti ilk olarak AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş’i makamlarında ziyaret ettiler. Heyet daha sonra Karabük Milletvekilleri ile birlikte Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı’yı, TCDD  2. Bölge Müdürü Mahmut Yetkin’i ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı  Hamza Yerlikaya’yı ziyaret ettiler.

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada, “Yenice teşkilatımız ile birlikte Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcımız Akif Özkaldı beyi ziyaret edip, ilçemizin talepleri noktasında görüşmeler gerçekleştirdik.Sayın Bakanımıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. TCDD  2. Bölge müdürü Mahmut Yetkin beyi Yenice teşkilatımız ile birlikte ziyaret edip, ilçemizin sorunları ve talepleri noktasında görüşmeler gerçekleştirdik.Sayın Bölge müdürümüze ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcımız Sayın Hamza Yerlikaya’yı Yenice teşkilatımız ile birlikte ziyaret edip, ilçemizin talepleri noktasında görüşmeler gerçekleştirdik.Sayın Bakanımıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.