Ak Parti İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş

Ak Parti İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş ve Yönetim kurulundan

 

İl Başkanına Hayırlı olsun ziyareti

 

Ak Parti Yenice İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş ve Yönetim Kurulu üyeleri bir süre önce Ak Parti İl Başkanlığına atanan Ferhat Salt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ak Parti İl Başkanlığında gerçekleşen ziyarette ilçe başkanının yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

İl Başkanı Ferhat Salt’ın ardından Ak Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atanan Muhammet Ar ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetinkaya ve AK Parti SKM Başkanı Muhammet Kaya’yı ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundular. Ak Parti Yenice heyeti bir süre Ak Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş ile de bir araya gelerek hasbihal ettiler.

Ziyaretler ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş

Ülkemiz tarihin en önemli seçimlerinden bir tanesinin arifesinde; bizlerde Ak Parti İlçe Başkanlığı olarak en iyi şekilde arkadaşlarımız ile seçimlere hazırlanıyoruz. Bu bağlamda; bir süre önce İl Başkanı olarak atanan Serhat Salt başkanımıza hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. AK Partimizin seçim ile ilgili çalışmalarını da değerlendirdik. Tüm arkadaşlarıma katılımları için teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.