İlçemiz, İlimiz ve Ülkemiz için çalışacağız

Yenice AK Parti ilçe Başkanı Ahmet Mısırlı

 

İlçemiz, İlimiz ve Ülkemiz için çalışacağız

 

Ak Partinin çiçeği burnunda ilçe Başkanı Ahmet Mısırlı gazetemize yaptığı açıklamada İlçemiz, İlimiz ve Ülkemiz için çalışacağız. Dedi. Mısırlı açıklamasının devamında;

Değerli hemşerilerim,

Milletimiz 20 yıldır hayalden gerçeğe dönüşen sayısız projeye, sayısız politikaya, sayısız kazanıma şahit oldu.

Kurduğumuz güçlü demokrasi ve kalkınma altyapısının verdiği imkanlar vatandaşlarımız için kullanılarak ülkemizi ve kentimizi daha da büyütecek ve geliştireceğiz. Hiçbir engelin bu gelişmenin önüne geçmesine, bizi geriye savurmasına izin vermeyeceğiz.

Sayın Cumhurbaşkanımız, Milletvekillerimiz ve dava arkadaşlarımızla hedeflerimize doğru emin adımlarla yürüyerek her zaman daha iyisini yapma azim ve gayretinde bulunacağız.

Bugün projemizin yeni safhasıyla milletimizin karşısındayız, yarın inşallah daha yenilerini göreceğiz. Milletimizin asırlardır peşinde koştuğu Cumhuriyetimizin kuruluşundan itibaren de hep peşinde olduğumuz hayalleri birebir gerçekleştiriyoruz.

Cumhuriyetimizin ilk asrını tamamladığımız 2023’ü Türkiye yüzyılının başlangıcı kılma kararlılığımızın gerisinde beraberce yürüttüğümüz çalışmalar vardır. İnşallah yerel seçimlerden sonra da sizlerle ve aramıza yeni katılacak arkadaşlarımızla aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğimize inanıyorum.

Öncelikle bana bu kutlu görevi tevdi eden başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erkan Kandemir, Karabük İl Koordinatörümüz Kırıkkale milletvekilimiz Sayın Mustafa Kaplan beye, Milletvekillerimiz Sayın Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ‘a , İl Başkanımız Sayın Ferhat Salt ve yönetimine, bayrağı devraldığımız Erdal Yirmibeş’e ilçe yönetimimize, İl Genel Meclisi üyelerimize, Kadın Kolları Gençlik Kolları ve emeği geçen tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.