Yılmaz Tunç Karabük’te

Yılmaz Tunç Karabük’te

CHP’den AK Parti’ye geçen gençlere rozetlerini taktı

 

 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Karabük’e geldi.

Ziyaretlerinde ilk önce Karabük Valiliğine uğrayan Adalet Bakanı Tunç, Karabük Adalet Sarayı, Karabük Barosu, Karabük Belediyesi, AK Parti Karabük İl Başkanlığını ve BRTV’yi ziyaret etti.

Adalet Bakanı Tunç’a ziyaretlerinde İl Başkanı Ferhat Salt, Milletvekili Cem Şahin eşlik etti.

 

Ak Parti binasını ziyaret eden Adalet Bakanı Tunç, İl Başkanı Ferhat Salt’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ardından Teşkilat ile toplantı gerçekleştiren Adalet Bakanı Tunç’un başkanlığında toplantıda, Karabük’ün adalet hizmetlerine erişimini daha da kolaylaştırmak ve güçlendirmek adına şehrin güncel ihtiyaçları istişare edildi.

Parti binasında basın toplantısı gerçekleştiren Adalet Bakanı Tunç, yerel ve ulusal gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Adalet Bakanı Tunç, konuşmasının ardından CHP’den AK Parti’ye geçen gençlere rozetlerini taktı.

CHP’nin Karabük Gençlik Kolları’nda çeşitli görevlerde bulunarak AK Parti’ye geçmeye karar veren 11 gence, Adalet Bakanı Tunç tarafından parti rozeti takdim edildi.

Adalet Bakanı Tunç, İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları Başkanlığı ile Merkez İlçe Başkanlığını da ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ardından Bizim Radyo Televizyonunu (BRTV) ziyaret eden Adalet Bakanı Tunç, İl Başkanı Salt, Milletvekili Şahin ve beraberinde Karabük Protokolü BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Çetinkaya’ya annelerinin vefatı nedeniyle taziyelerini iletti.