Yeşil Yenice Spor Başkanı Semih Mert Dereli 

 

Yeşil Yenice Spor Başkanı Semih Mert Dereli 

 

Bizleri tribünlerde yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz. 

 

Yeşil Yenice Spor Başkanı Semih Mert Dereli gazetemize yaptığı açıklamada Bizleri tribünlerde yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz.” Dedi.

Dereli açıklamasının devamında; “Bilindiği üzere, 30.07.2023 tarihinde yapılan olağan genel kurul neticesinde göreve gelmiş bulunmaktayız.

 

 

Bütün Yenice halkının spora bakış açısını değiştirmeye çalışarak, ilçemizde bir sosyal aktivite alanı daha oluşturmayı ilke edindik. Yaklaşık 2 aylık süreç boyunca; kulübümüzün tescil işlemleri devam ederken, bu süreçte kurumsallaşma adına bazı adımları da gerçekleştirdik. Şu an itibariyle futbol A takımımızın yeni sezon hazırlıkları haftada 3 antrenman yaparak Yenice şehir stadında devam etmektedir. Takımımızın geçen yıllardaki kadrosu, neredeyse tamamen korunmuş olup; Safranbolu sporda bölgesel amatör ligde oynamış, en son soğuksu sporda forma giymiş olan kaleci Orhan Boynukısa, geride bıraktığımız sezon Safranbolu spor ile şampiyonluk sevinci yaşamış, eski orta saha oyuncumuz Semih Kalyoncu, geçen sezon Karabük Demir Çelik sporda oynayan Tanzanyalı hücum oyuncusu Amiri Salum Ramadhani (Amiry) , ile  Bodrum fk altyapısında yetişmiş, son olarak da Bodrum Gümüşlük İdmanyurdu takımında oynayan hücum oyuncusu Enes Can Yılmaz ile anlaşma sağlanmıştır. Hala, bir stoper bir de santrafor ile görüşmelerimiz devam etmektedir. Teknik ekibimiz gerekli gördüğü takdirde eksik görülen bölgelere transferler de söz konusu olabilir. Teknik sorumlu olarak; önceki sezonlarda da takımımızda görev yapan Murat Akbaba ile devam etmekteyiz. Teknik ekibimize yardımcı antrenör olarak Hamdi Bağbaşı katılmıştır. Geçtiğimiz sezon çeyrek final oynayan takımızın hedefi bunun üzerine çıkmaktır. Yapmış olduğumuz kurumsal ve sportif planlamalar doğrultusunda önümüzdeki sezonlarda bölgesel amatör ligde mücadele edebilecek bir yapı oluşturmayı hedefliyoruz. Önceliğimiz kendi öz kaynaklarımızla bunu başarabilmek olup, bunu yapabilecek potansiyele sahibiz. Değerli Yenice halkımızı, bu süreçte bizlerle birlikte yürümeye davet ediyoruz. Önümüzdeki ay başlayacak olan müsabakalarda bizleri tribünlerde yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz.” İfadelerine yer verdi.