Yenice’mize hizmet parolası ile yola çıktık

Ak Parti Yenice Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Yirmibeş yaptığı açıklamada Yenice’mize hizmet parolası ile yola çıktık dedi. Yirmibeş açıklamasının devamında;

 

“Bizimle beraber üç arkadaşımız daha bu amaçla göreve talip oldular. Hayırlısı ne ise o  olsun. Yaklaşık 20 yıldır içinde bulunduğum, AK sevdamız içinde çeşitli görevler üstlendim. 15 yıldır belediye meclis üyeliği yapıyorum. Bu anlamda, belediyecilik konusunda tecrübeler edindim. Bu tecrübelerim ve birikimimle, Yenice’mizi daha ileri noktalara götürmek için halkımızın da teşvikiyle göreve talip oldum.
Halkımız bize bu görevi verirse, edindiğimiz tecrübelerin  ışığında Yenice’mizi şaha kaldıracağımıza inanıyorum. Siyasetimizi sevgi üzerine kurduk. Kimseyi incitmemeye, ötekileştirmemeye özen gösterdik. Göreve geldiğimizde de bu tutumuzu sürdüreceğiz ve toplumun tüm kesimlerini kucaklayacağız. 15 yıldır görevde bulunan arkadaşımız, iktidar  mensubu olmasına rağmen, ilçemizi imkanlardan tam anlamıyla yararlandıramamıştır. Partimiz halen iktidarda olduğuna göre, biz çok iddialı bir şekilde diyoruz ki, iktidarın nimetlerinden Yenice’mizi tam anlamıyla yararlandıracağız. Bunun için  bize destek olacak parti büyüklerimiz vardır. Sorunları iyi anlatıp, hizmet gelmesini istemesini  bileceğiz. Kişisel hizmetlerden ziyade toplumsal hizmetlere ağırlık vererek, şehrin sorunlarını çözerken, istihdama katkı sağlayacak projeleri ortaya koyacağız. Geçmiş dönemlerden ders alarak, insanlar arasında ayrımcılığı bir kenara itip, kucaklayıcı olacağız. Toplumu kutuplaştırmanın zararlarını hep birlikte yaşadık, gördük. Yenice’mizde kardeşliğe ihtiyaç var. Neredeyse, herkesin akraba olduğu ilçemizde, dargınlıklara, kırgınlıklara yer olmamalıdır. Biz, Yenice’de kardeşliği tesis edeceğiz. Bir olup, birlik olduktan sonra çözülmeyecek sorun yoktur. Arkamızda dağ gibi bir iktidar olunca, zamanla her şey çözülür. Partimiz belediyeler üretime yönelsin diye, şirket kurulmasına izin vermiştir. Biz, hem hükümetin desteğiyle hem de kuracağımız üretim şirketleriyle, Yenice’mizde işsizliği sıfır noktasına  indirmeye kararlıyız. Bunun için bilgimiz, birikimimiz ve tecrübemiz, 60 yıllık belediyemiz vardır.
Hizmet yarışına katılacak tüm arkadaşlarımıza başarılar dilerken, saygıdeğer hemşerilerime de saygılarımı sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.