Yenice MHP İlçe Başkanı Eyüp Elieyioğlu

Kıymetli Yeniceli hemşehrilerimin;
 
Aklımız hep Türkiye’de, kalbimiz ise bu cennet vatan ve ilçemiz için atmaktadır ve hep öyle kalacaktır.

Yenice MHP İlçe Başkanımız Sayın Murat Karagül Bey,Karabük MHP milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yaptığı için ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiği malumunuzdur.Bu itibarla,Karabük İl Teşkilatımızın önerisi ve
MHP Genel Merkezimizin tensipleri ile üç hilalin gölgesinde geçen ahir ömrümde,mensubu olmaktan onur duyduğum Milliyetçi-Ülkücü camianın siyasi temsilcisi olan Yenice MHP İlçe Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Bu vesileyle bu makama şahsımı layık gören davamızın saygıdeğer büyüklerine,MHP Genel Merkezimize,İl ve ilçe teşkilatımıza şükranlarımı sunarım. Yolumuz ve bahtımız açık olsun. Allah bizi mahçup etmesin..

Seçimlere ramak kala aldığımız sorumluluğun bilinciyle hareket edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Atalarımız ne demiş “Doğru söz acıdır.” Unutmayın “ Doğruluk dost kapısıdır.” Doğru olan kişiyi herkes dost bilir. Herkes ona koşar. Bu nedenle,Türk devletini ve onun asil evladı olan Türk milletiyle bizleri dost gören herkese gönlümüzün ve partimizin kapıları sonuna kadar açıktır.

Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri Türkiye ,Türk dünyası ve dolayısıyla mazlum milletler içinde bir kırılma ve dönüm noktası olacaktır. Bir tarafta, ülkesinin bölünmez bütünlüğünü korumak için şahsi hırslarından arınmış olan istikbalimizin teminatı Cumhur İttifakı, öte yanda ise; siyonist ve emperyalist güçlerin güdümünde birleşip çıkar peşinde koşan millet ittifakı..

6 Şubat 2023 tarihine 11 ilimizi etkileyen deprem felaketi nedeniyle ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve mağfiret diler,yaralarımızı acil şifalar diliyorum. Ülkemize ve hepimize geçmiş olsun. Milli siyaset ve Milli feraset olanları görür, bilir,hisseder.Türkiye tek nefes halinde yaralarını saracak güç ve kudrettedir. “Yeni Türkiye, Yeni Yüzyıl, Yeni Hayat” sacayağında; deprem ve diğer bilinen sorunlarla başa çıkabilecek akıl, iradeye sahiptir.Bu böyle biline..

Sözlerime burada son verirken aynı inanç ve samimiyetle; üzerine koyduğumuz bilgi ve tecrübeyle milletimize, memleketimize kızıl elma Ülkümüze şuurla hizmet etmeyi Yüce Allah’tan temenni ediyorum. Niyetimiz hayır, akibetimiz de milletimiz ve memleketimiz için hayır olsun inşallah.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin mübarek Ramazan’ı Şerif’ini kutlar, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimlerin; ülkemize,ilimize ve ilçemize hayırlara vesile olmasını temenni ederim.