Yenice Kaymakamı Büşra Güneş’in veda mesajı

 

 

İlçemizde görev yaparken dil kursu nedeni ile görevinden ayrılacak olan Yenice Kaymakamı Büşra güneş veda mesajı yayımladı. Güneş Mesajında;

29 Ocak 2023’ de başladığım Yenice Kaymakamlığı görevimden Ankara’ya Yabancı Dil Kursumun çıkması nedeniyle ayrılıyorum.

       Geçen 6 ay içerisinde Yenice ’de bulunmaktan, Yenice’ mize ve çok kıymetli Yenice halkına hizmet etmekten, sorunların çözümüne katkı sağlamaktan, istek ve önerilerin karşılanmasına emek ve mesai vermiş olmaktan büyük onur ve mutluluk duymaktayım. 

         Bu vesile ile öncelikle bilgi, deneyim ve tecrübelerinden yararlandığım Sayın Valimize, ilimizin çok değerli Mülki İdari Amirlerine, Belediye Başkanımıza, birlikte mesai yaptığımız ilimizdeki ve ilçemizdeki kamu kurumlarının yöneticiliğini üstlenen birim müdürlerimize, özveri ve sorumluluk bilinci ile görevlerini sürdüren çalışma arkadaşlarıma, muhtarlarımıza, siyasi partilerimizin temsilcilerine, özel sektör temsilcilerine, baş tacımız Gazilerimize, Şehit yakınlarımıza ve Yenice halkına şahsıma gösterdikleri sevgi ve saygı için teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli Yenice ’li hemşerilerime ve mesai arkadaşlarıma veda ediyor, bundan sonraki çalışma ve özel hayatınızda başarı ve mutluluklarınızın artarak devamını diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum. Allah’a emanet olunuz.