Yenice İlçemize Gönülden Gönüle İyilik

TDV Karabük Kadın Kollarımızdan Yenice İlçemize Gönülden Gönüle İyilik

 

 

İl Müftü Yardımcısı Merve Yumlu, TDV Karabük Kadın Kolları üyeleri ile birlikte Yenice İlçe Müftülüğümüze bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Yenice müftülüğünden yapılan açıklamada;

“İlk olarak, İlçe Müftümüz Sayın Fevzi Höçük’ü ziyaret eden İl Müftü Yardımcımız Merve Yumlu, TDV Karabük Kadın Kollarımızın yürüttüğü faaliyet ve projelerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Daha sonra İlçe Müftümüz ziyaret için heyete eşlik edip,

İlçemizde ikamet eden evlilik hazırlıgında olan genç kızımıza TDV Karabük Kadın Kolları gönüllerimiz tarafından hazırlanan “Hayata Başlarken” projesi kapsamında gelin bohçası takdim ettiler.

Akabinde ziyaret ekibi, İlçemizde 4-6 Yaş Kur’an Kursunda tam gün eğitim gören minik öğrencilerle biraraya geldi.

Kurs ziyareti sonrası,

Kur’an Kursu Öğreticilerimizin rehberliğinde gönüllülerimizin ve hayırseverlerin katkı ve desteği ile “İlmek İlmek İyilik” projesi kapsamında hazırlanmış olan atkı bere ve eldiven takımlarını İlçe Müftümüz, İl Müftü Yardımcımız, İlçe Vaizlerimiz, Kur’an Kursu Ögreticilerimiz ile birlikte Şirinköy İlkokulu ve Ortaokul Öğrencilerine hediye takdim ettiler.

Son olarak İl Müftü Yardımcımız, Şirinköy Kur’an Kursunda eğitim gören Hanımefendilerle bir araya gelerek hasbihal etti.

İlçe Müftümüz Sayın Fevzi Höçük, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vakfımızca yürütülen hayırlı hizmet ve faaliyetlerden katkı ve destekleri için, İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu’ya, İl Müftü Yardımcımız Sayın Merve Yumlu’ya, TDV Karabük Kadın Kolları Gönüllülerine ve tüm hayırseverlere sonsuz teşekkürlerini iletti.” İfadelerine yer verildi.