Yenice Erdal Yirmibeş diyor

Tarih yaklaştıkça heyecan sürüyor

 

Yenice Erdal Yirmibeş diyor

Gazetemiz muhabirlerinin saha çalışmaları sonucunda elde ettikleri intiba önceki dönem ilçe başkanı olan ve onbeş yıl Yenice Belediye Meclis üyeliği yapan en son yapılan milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarılı bir sonuç çıkaran Erdal Yirmibeş isminin sürekli ilçede ön planda olduğu yönünde

 

AK Parti Yenice Belediye Başkan aday adaylarının adaylık müraacatından hemen sonra ilçemizde. Ak Parti kanadında yoğun bir kulis çalışması yapıldığı gözlemleniyor. AK Parti’den aday adayı olan Erdal Yirmibeş- Ertan Mısırlı- Ferdi Kökçü- Sertaş Karakaş- aday adaylığı müracaatının hemen ardından yoğun çalışmalarına devam ediyor.

Vatandaşlarla sürekli iç içe olan aday adayları çalışmalarının aralıksız sürdürüyor.

Gerek teşkilat temayülünde gerekse telefon ve saha anketlerinde en fazla en yüksek oranda teveccühü aldığı gelen duyumlar arasında. Erdal Yirmibeş ismi ilçede ön plana çıkmaya başladı. Gazetemiz muhabirlerinin saha çalışmaları sonucunda elde ettikleri intiba önceki dönem ilçe başkanı olan ve onbeş yıl Yenice Belediye Meclis üyeliği yapan en son yapılan milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarılı bir sonuç çıkaran Erdal Yirmibeş isminin sürekli ilçede ön planda olduğu yönünde. İlçe halkı ile sürekli iç içe olan Erdal Yirmibeş’in Yenice Belediye Başkan adayı olarak gösterileceği algısı ilçemizde yükselmeye başladı.