YENÇEV’DE GÖREV BÖLÜMÜ YAPILDI

İLÇEMİZ  ve köylerinde  yapılacak doğa katliamlarına ve HES’lere karşı  mücadele etmek amacıyla kurulan Yenice Çevre ve Doğayı Koruma, Tirizmi Geliştirme Derneği’nin yönetimi kurulu üyeliklerine seçilenler kendi aralarında görev bölümü yaptılar.

YENİCE PLATFORMU üyeleri tarafından kurulan kısa adı YENÇEV olan Yenice Çevre ve Doğayı Koruma, Turizmi Geliştirme Derneği yönetim kurulu  önceki akşam toplandı ve  görev bölüşümü yaptı. Buna göre; Mustafa Akay başkan, Cevdet Abaoğlu başkan yardımcısı, Sedat Çakıl sayman, Naim Emdi sekreterlik görevine getirildiler. Derneğin kurucu üyelerinden Cemal Karakaş, Tuncay Arslan,Dilek Kocabaş, İsmet Cebecioğlu ve Mehmet Turgut da  üye olarak görev yapacaklar. Derneğin kurucu üyelerinden Muzaffer Şık, Fahri Elieyioğlu ve Mücahit Toprak da denetim kurulu üyesi olarak görevlerini sürdürecekler.

Öte yandan ormanlarımızda çöp toplama tesisinin yapılacağı haberi üzerine kurulan YENİCE PLATFORMU da çalışmalarını eskisi gibi sürdürecek.

YENÇEV tarafından yapılan açıklamada, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde aday olanlardan “HES’e Hayır” demelerinin beklendiği ve ” Doğa Dostu Belediye Başkan Adayı Taahhütnamesini” imzalamaları istendi.