Vali Yavuz, İl Özel İdare Çalışmaları Hakkında Brifing Aldı

Vali Yavuz, İl Özel İdare Çalışmaları Hakkında Brifing Aldı

Valilik Makamında gerçekleştirilen toplantıda, İl Özel İdare Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci ve birim amirleriyle bir araya gelen Vali Mustafa Yavuz; İl Özel İdarenin genel durumu, hayata geçirilen ve planlanan yatırımlar, devam eden projeler, yol, su, kanalizasyon gibi temel altyapı hizmetleri, kamu kurumlarının yatırım faaliyetleri, İl Özel İdaresinin sorumluluk sahasında bulunan ilgili diğer işlemler, ilimizde geçtiğimiz aylarda meydana gelen sel afeti anında ve sonrasında yapılan iş ve işlemlerle ilgili bölgelerde yürütülen altyapı ve üstyapı çalışmaları hakkında İl Özel İdare Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci’den brifing aldı.

Toplantı öncesinde, İl Özel İdare kapsamındaki çalışmaların kırsal yerleşim birimlerindeki temel ihtiyaçların karşılanması, sorunların çözülmesi açısından önemine vurgu yapan ve Özel İdarelerin, devletimizin en önemli hizmet kurumlarından biri olduğunu belirten Vali Yavuz; “Özel İdarelerin ortaya koyduğu performans bir ilin kalkınmasına ve gelişime önemli katkılar sunmaktadır. Bu bağlamda da Devletimizin sağladığı imkânların en etkin şekilde değerlendirilmesi, hizmetlerin verimlilik esaslı ve vatandaş odaklı bir anlayışıyla yerine getirilmesi; ilimizin her köşesine hizmet götürmek için istisnasız bütün personelin özveriyle çalışmaya devam etmesi gerekmektedir” dedi.

Toplantıda geçtiğimiz aylarda İlimizde yaşanan sel afetine de değinen Vali Yavuz, “Yaşanılan sel afeti sonrasında hayatın bir an önce normale dönmesi adına Devletimizin tüm kurumları çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bölgede yapılan çalışmalarında takip edilmesi ve denetlenmesi adına da işlemleri yakından takip ediyorum. Bu doğrultuda bugüne kadar yapılan tüm çalışmalardan dolayı birim amirleri ve kurum personeline teşekkür ederim, bundan sonraki çalışmalarda da herkese kolaylıklar dilerim” diye konuştu.

Vali Yavuz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; İl Özel İdare Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, Genel Sekreter Yardımcıları İsmail Kökcü ve Bahattin Eroğlu, birim müdürleri ile İlçe teknik sorumluları katıldı.