Vali Gürel’in Başkanlığında, İl Encümeni Toplandı

Vali Gürel’in Başkanlığında, İl Encümeni Toplandı

Vali Fuat Gürel başkanlık yaptığı İl Encümen toplantısında, İl Genel Meclis Başkanı, toplantıda hazır bulunan İl Encümen Üyeleri ve Genel Sekreterimiz ile vedalaştı.

Vali Gürel, katıldığı Encümen toplantısında; Karabük İl Genel Meclis Başkanı, Meclis Üyeleri ve Genel Sekreteri ile çalışmaktan onur ve gurur duyduğunu belirterek;

“Karabük’te 5 yıl boyunca güzel işleri birlikte başardık. Meclis Başkanımız, Meclis Üyelerimiz ve Genel Sekreterimiz ile sistemli ve koordineli şekilde hep uyum içerisinde olduk. Sonuç itibariyle de bu uyum içerisinde çalışmanın güzel meyvelerini aldık. Ben bu süre içerisinde beraber çalıştığım Meclis Başkanımıza ve Üyelerimiz ile Genel Sekreterimize teşekkür ederim. Herkese bundan sonraki çalışmalarında kolaylıklar dilerim” dedi.

Vali Gürel’e Karabük’e verdiği hizmetler için teşekkür eden İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen ve Genel Sekreterimiz Şerafettin Kelleci; Vali Gürel’e Karabük’e görev süresi boyunca verdiği hizmetler için teşekkür ettiler ve bundan sonraki çalışmalarında da kolaylıklar dilediler.