Uysal’dan Karabük-Yeniceliler Derneğine ziyaret

AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Prof.Dr. Burhanettin Uysal , Karabük’te bulunan Yeniceliler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne ziyarette bulundu.

Dernek Başkanı Murat Çorbacı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Uysal, dernek çalışmaları  hakkında  bilgi aldı. Yeniceliler Derneği ziyaretinde bir konuşma yapan AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Burhanettin Uysal , “ Bu sıcak karşılamadan dolayı öncelikle teşekkür ediyoruz. Karabük’e yabancı biri değiliz. 25 yıldır sizlerle birlikte şehrimize hizmet ediyoruz. Öğretim üyesi olarak geldik, rektörlük yaptık.Sizlerin teveccühü ile sizleri Ankara’da temsil etme şansına nail olduk. Sizlerin huzurunuza AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı olarak geliyoruz. İnşallah yarım kalan hizmetlerimizi sizlerin de desteği ile birlikte tamamlayacağız.” dedi.  AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Burhanettin Uysal , dernek üyelerine Karabük için yapacağı projelerini anlattı. Dernek Başkanı Murat Çorbacı  AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Burhanettin Uysal’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Burhanettin Uysal’a Yeniceliler Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne ziyaretinde AK Parti Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Yenice Belediye Başkan aday adayları, İl yönetim kurulu ve partililer e%