“Türkiye Yüzyılının Kahramanları”nı Unutmayacağız.

“Türkiye Yüzyılının Kahramanları”nı Unutmayacağız.

FETÖ/PDY tarafından 15 Temmuz 2016 yılında gerçekleştirilen hain darbe girişiminin 7. yılı Kemal Güneş Caddesinde düzenlenen etkinliklerle anıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan etkinliklerde Kur-an’ı Kerim Tilaveti okundu.

Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın halkımıza hitabı canlı olarak izlendiği etkinlikler protokol konuşmaları ile devam etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcularının Şirinevler Ticaret Merkezi önünden başlayarak Kemal Güneş Caddesinde sona eren sancak koşusunda taşıdıkları Sancağı Vali Fuat Gürel’e teslim etmelerinin ardından çeşitli yarışmalarda dereceye öğrencilere ödülleri Vali Fuat Gürel ve protokol üyeleri tarafından verildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçılarından Çiğdem Gürdal’ın 15 Temmuz Özel Konseri, Türk Dünyası ve Kahramanlık Türküleri, Kültür ve Turizm Bakanlığı Görsel Sanatlar Genel Müdürü Ömer Faruk Belviranlı Çiğdem Gürdal ve Cem Gürdal tarafından Tasavvuf Musikisi ve Halk Dansları gösterileri beğeni ile izlendi.

Hain darbe girişiminin gerçekleştiği 15 Temmuz gecesi tüm minarelerden okunan Sela’nın okunmasının ardından etkinlikler sona ererken Demokrasi Nöbeti sabaha kadar devam etti.

Kemal Güneş Caddesi Karabük Ticaret ve Sanayi Odası önünde düzenlenen etkinliklere Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, 27. Dönem Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Üniversitesi Rektörü Refik Polat, İl Protokolü, 15 Temmuz Şehitlerimiz Barış Efe ve Metin Arslan’ın ailesi, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Gaziler, Muhtarlar ve vatandaşlarımız katıldı.