TÜRKİYE MARATON MTB ŞAMPİYONASI YAPILACAK.

13.ULUSLARARASI YENİCE KUPASI DAĞ BİSİKLET YARIŞLARI 09-10 EYLÜL’DE SAAT 09.30- 15.30 ARASINDA IHLAMUR TERAS – YAZIKÖY GÜZERGAHLARINDA START ALIYOR.

 

 

 

YENİCE’DE İLK DEFA TÜRKİYE MARATON MTB ŞAMPİYONASI YAPILACAK.

Geleneksel hale getirdiğimiz bisiklet yarışlarının bu yıl 13’ncüsünü gerçekleştiriyoruz.Yenice Belediyesi olarak ana sponsor olduğumuz bisiklet yarışlarına her yıl ev sahipliği yapıyoruz.

Türkiye’nin en iyi dağ bisiklet parkurlarından birine sahip olan Yenice’de, ilk defa Türkiye Maraton MTB Şampiyonası yarışları yapılacak.

Yenice Kaymakamlığı, Yenice Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından İlçemizin tanıtımına çok büyük katkı veren her yıl düzenli olarak ana sponsorluğumuzda yapılan 13.Uluslararası Yenice Kupası Dağ Bisiklet ve Türkiye Maraton MTB Şampiyonası yarışları 09-10 Eylül 2023 Cumartesi-Pazar günü Ihlamur Teras ve Yazıköy güzergahları arasında yapılacak.

Uluslararası düzeyde olacak yarışlarda yarışmacılarımızı her yıl Yenice’de konuk etmekten mutluluk duyuyoruz . Yenice Belediyesi olarak ilçemizin tanıtımı için üzerimize düşeni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz.

Tüm bisiklet severleri ve halkımızı 09-10 Eylül 2023 Cumartesi-Pazar günleri 09.00-15.30 saatleri arasında Ihlamur Teras-Yazıköy güzergahlarında yapılacak yarışlara davet ediyoruz.

Zeki ÇAYLI-Yenice Belediye Başkanı