TÜM TEŞKİLATLARI İLE TAM KADRO SAHADA

AK PARTİ ESKİ-YENİ TÜM TEŞKİLATLARI İLE TAM KADRO SAHADA

14 Mayıs’ta yapılacak 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Karabük’ten AK Parti Milletvekili adayı gösterilen AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Sekreter Yardımcısı Cem Şahin, Ali Keskinkılıç ve Hüseyin Gündoğdu, İl Teşkilatı, Merkez ilçe teşkilatı, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İl Kadın Kolları Üyeleri, İl Gençlik Kolları ve İlçe teşkilatları ile birlikte seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Yaklaşan 14 Mayıs seçimleri öncesi hummalı bir seçim süreci yürüten AK Parti Karabük il ve ilçe başkanlıkları, eski-yeni tüm teşkilatları ile birlikte tam kadro seçim çalışması gerçekleştiriyor.

Karabük ve ilçelerinde sabah erken saatlerinde başlayan programlarına gece geç saatlere kadar devam eden AK Teşkilatlar, Milletvekili Adayları Cem Şahin, Ali Keskinkılıç ve Hüseyin Gündoğdu ile birlikte kenetlerek, Karabük’te 3-0’a ulaşmak için yoğun mesai yapıyor.

Sabahın erken saatlerinde başlayan seçim çalışmalarında sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayan AK Partililer, Karabüklülerden büyük teveccüh görüyor.

Seçime sayılı günler kala, binlerce Karabüklünün desteğini arkasına alan Milletvekili Adayları Cem Şahin, Ali Keskinkılıç ve Hüseyin Gündoğdu, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdikleri ziyaretlerde oy oranını yukarılara taşımaya devam ediyor.