Şoförler Odasından uykusuz yola çıkmayın uyarısı

Yenice  Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sedat Çakıl , Ramazan  Bayramı tatili öncesi, yola çıkacak sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.

Başkan Çakıl, bayram tatillerinde, trafik yoğunluğunun büyük oranda arttığına, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu oluşan kazalardan ötürü yolların adeta kan gölüne dönüştüğüne dikkat çekti.

Çakıl tarafından yapılan açıklamada ; “Değerli Şoför Esnaf arkadaşlarım saygıdeğer halkımız;    İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayının  sonuna gelmek üzereyiz. Allah cümlemize tekrarına erişmeyi nasip eylesin,Bin aydan daha hayırlı olan  Kadir gecesinin de tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim.   Sevgili şoför arkadaşlarım hep birlikte huzur mutluluk ve güven içinde yaşamayı ümit ettiğimiz Ramazan bayramında yollarda yük ve yolcu taşımacılığı yapan arkadaşlarım ve sevdiklerinize kavuşmak için yola çıkan şoför arkadaşlarım  araç kullanırken trafik kurallarına uymada daha dikkatli olunuz yorgun ve uykusuz yola çıkmayınız seyahat etmek zorunda olan arkadaşlarım uykunuz geldiğinde ve yorulduğunuzda dinlenme tesislerinde dinlenerek yola devam ediniz.Trafik kurallarına ve işaretlerine uyalım uymayanları uyarılım.Bir anlık dikkatsizlik hayatların yok olmasına ömür boyu sakat kalmasına neden olabilir.Hayatların yok olmaması sevdiklerimize kavuşabilmek için azami dikkatli olalım. Tüm şoför esnaf ve haklımızın  Ramazan Bayramını kutlar hayırlar getirmesini Allahtan niyaz ederim. Bu vesile ile bol kazançlar ve kazasız belasız bir  çalışma hayatı dilerim.   “dedi.