Şoförler Odası Başkanı Çakıl’dan sürücülere bayram uyarısı

Yenice Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sedat Çakıl,  Kurban Bayramı’nda trafiğe çıkacak sürücülerin emniyet kemeri takmalarını, aşırı hız yapmamaları ve trafik kurallarına uymaları  için uyardı.

Yenice Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı  Çakıl, Kurban Bayramında yolculuk yapacak sürücülere, mutluluğunuzu acıya dönüştürmeyin’ çağrısı yaptı.

Çakıl , “ Değerli Şoför Esnafı arkadaşlarım; Allah’ın inayeti ve izni ile bir kurban bayramına daha kavuşmanın mutluluğu sevinci içindeyiz.Siz çok değerli şoför arkadaşlarım sizler gece gündüz demeden yüce Türk milletine uzun yollar kat ederek hizmet vermektesiniz. Bu bayram ve her bayram olduğu gibi sizlerin araç kullanırken trafik kurallarına uyacağınızdan uymayanları ise ikaz edeceğinizden hiç şüphem yoktur. Bayramlar bize Allah tarafından lütfedilen çok özel ve insanların kardeşlik akrabalık ve arkadaşlık duygularını güçlendiren buluşma ve özlemi gidermek için bir fırsattır.Kurban bayramı Allah için kan akıtılan günler olup sizlerin araç kullanırken daha dikkatli olmanızı sizlerden bir kez daha rica ediyorum. Kan akacak ise bu kurban kanı olsun canlar yanmasın ocaklar sönmesin çocuklar yetim ve öksüz kalmasın analar babalar ağlamasın ulaşacağımız yere bir saat geç varalım  uykusuz yorgun  yola devam etmeyelim.Trafik kullarına işaretlerine uyalım uymayanları ikaz edelim. Bu düşünceler ile siz çok kıymetli şoför esnafı arkadaşlarımın halkımızın kurban bayramını canı gönülden tebrik eder Yüce Mevla dan tekrar bizleri bayramlara kavuşturmayı nasip eylemesini dilerim. Allahın selamı ve bereketi üzerinize olsun Kurban Bayramınız mübarek olsun.”dedi.