Sizler Bizim Yüzakımızsınız

Sizler Bizim Yüzakımızsınız

 

 

Vali Fuat Gürel, 2022 yılında özellikle Yenice ilçemizde meydana gelen sel Afeti başta olmak üzere, Merkez İlçe Köylerimizde, ilçelerimizde ve ilçelerimize bağlı köylerde alt yapı, kanalizasyon, içme suyu, sıcak asfalt çalışmalarında gerçekleştirdikleri özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı İl Özel İdaresi personellerini “Teşekkür Belgesi” ile ödüllendirdi.

 

İl Özel İdaresi personelleriyle akşam yemeğinde bir araya gelen Vali Fuat Gürel, “Yaptığınız her faaliyet ile vatandaşlarımıza yaşam kalitesini yükseltmek adına çok güzel işler yapıyorsunuz.

Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları ile yollarımızı sıcak asfaltla buluşturuyoruz. Bunun için kendi asfalt plentimizi kurduk, bunun üstüne bu senede Cumayanı’nda konkasör kurarak kendi malzememizi üreterek kendi ekiplerimizle birlikte serimini yaptık,

Biz bu işleri kısıtlı bir kaynakla yapıyoruz, bunu alınan kararlar sonucu maliyetlerimizi azaltarak yapıyoruz, asfalt plentimiz ve konkasörümüz olmasaydı 140 km yolu değil belki 50-60 km yolu yapabilirdik çünkü asfaltın dışarıdaki maliyeti km’si 1.5 milyon civarında. Şükürler olsun ki bütün ekiplerimizle birlikte Milletvekillerimizle, İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerimizle, siz değerli çalışma arkadaşlarımızla çok değerli işler yapmaya devam edeceğiz.

Hepinize özverili çalışmalarınızda dolayı teşekkür ediyorum, başta Genel Sekreterimiz Mehmet Uzun’a, Meclis Başkanımız Ahmet Sözen ve İl Genel Meclisi üyelerimize, İl Özel İdaresinin yönetici kadrosuna, siz emektar kardeşlerimize, mühendis ve teknisyenlerimize teşekkür ediyorum. Sizler bizim yüz akımızsınız, inşallah kazasız belasız başarılı bir yıl geçiririz, emek ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ailelerimizle birlikte sağlıklı, sıhhatli güzel bir yıl diliyorum.”diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Fuat Gürel, Karabük Milletvekili Niyazi Güneş ve protokol üyeleri tarafından İl Özel İdaresi personellerimize “Teşekkür Belgesi” takdim edildi.