Serçe Pare’nin Yuvası

Emine Koymatcık Öğretmenimizin “Serçe Pare’nin Yuvası” Adlı Çocuk Kitabı Çıktı

 

İlçemiz okul öncesi öğretmeni Emine Koymakcık, “Serçe Pare’nin Yuvası” adlı çocuk kitabını tanıtmak için Milli Eğitim Müdürümüz Murat Çorbacı’yı ziyaret etti.  Ziyaretinde Öğretmenimiz Emine Koymatcık; “Serçe Pare’nin Yuvası” adlı kitapla, deprem ve kayıp gibi zor konuları okul öncesi çocuklara uygun bir şekilde anlatmayı, çocukların yaşadığı günlük hayatta karşılaşabilecekleri zorluklarla başa çıkmalarını desteklemek amacıyla hazırladığını dile getirdi. “Serçe Parenin Yuvası” adlı kitabın yazımında basit ve anlaşır bir dil kullanılarak, deprem ve kayıp gibi travmatik olayları çocukların dünyasına uygun bir şekilde anlatmayı, içeriğinde yer alan renkli ve eğlenceli illüstrasyonlarınla çocukların dikkatini çekerek kitapla duygusal bir bağ kurmasını hedefledim”  ifadelerinde bulundu.

Milli Eğitim Müdürümüz Murat Çorbacı, öğretmenimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, öğretmenimizin hazırladığı bu eserin, çocukların duygusal güçlerini keşfetmelerine ve zor durumlarda başa çıkmayı öğrenmelerinde önemli bir rol oynayacağını dile getirdi.

Okul Öncesi Öğretmenimiz Emine Koymakcık, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat Çorbacı’ya imzalı bir kitabını takdim ederek günün anısına hatıra fotoğrafı çekinerek ziyaretini sonlandırdı.