Şerafettin Uzunkara muhtar adayı oldu

İlçemiz belediyesinden emekli Şerafettin Uzunkara 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Menderes Mahallesine muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Adaylığı ile ilgili açıklamada bulunan Uzunkara , “1961 yılında Menderes Mahallesinde doğdum. İlk ve Orta okulu Yenicede ,Endüstri Meslek Lisesini Zonguldak’ta bitirdim.Uzun yıllar Yenice Belediyesi Muhasebe Bölümünde çalıştım.2008 yılında emekli oldum.Halen Menderes Mahallesi Altın kent sitesinde ikamet etmekteyim.Evli ve bir çocuk babasıyım.31 Mart seçimlerinde mahalle sakinlerimizin isteğine uyarak muhtar adayı oldum. Mahallemizin sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi biliyorum. Mahalle sakinleri bizleri bu görevi layık gördüklerinde mahallemiz için çalışacağıma söz veriyorum. Seçimleri kazandığımız zaman ekibimle beraber yapacağımız hizmetlerden bir bölümünü sizlerle paylaşmak istiyorum.

-Mahallemizin bütün yollarının yapılması için çalışacağız.

-mezarlıkların temizliği- bakımı ve tanzimi

-Mahallemizin Altınken sitesindeki park alanına bay ve bayan wc’nin yapılması

– Açıkta akan kanalizasyonların tamiratının yapılması.

-Son zamanlarda her ne kadar muhtarlık maaş olarak konuşulsa da seçildiğim takdirde kamudan aldığım hizmetler dışında mahallemizde bulunan mimar Sinan Camii, Osman beyler merkez camii ve Altın kent sitesi için birer maaşımı buraların giderlerinde kullanılması için bağış yapacağım.

Belediyemizin yaptığı hizmetleri <BEN YAPTIM, BEN YAPTIRDIM, HİZMETİ BEN GÖTÜRDÜM>değil

<HALKIM İSTEDİDE YAPILDI>Diyeceğiz.Bu vesile ile mahallemize hizmet etmek için aday olan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.Mahalle sakinlerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” Dedi.