Şenliklerde Jandarmaya tam not

Yenice İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 28 Temmuz Pazar günü Göktepe Yaylasında gerçekleştirilen Çeltik Köyü Muhtarlığı 6’ncı Göktepe Şenliklerinde görevlerini başarılı bir şekilde gerçekleştirdiler.

Vatandaşlar Göktepe Yaylasına akın ederek, halkın huzuru için jandarma ekipleri gün boyu görev başındaydı. Halkın huzurlu bir ortamda şenliklerde katılımın sağlanması adına Yenice İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri görev aldı. Göktepe Yaylasına gidenler için  yolda belirli noktalarda geçiş sağlayan ekipler gün boyunca da şenliklerin yapıldığı alanda devriye gezerek, asayişi sağladı. Pazar günü sabahın erken saatlerinden itibaren yoğuna araç trafiğinin yaşandığı güzergâhlarda jandarma ekipleri sıkı denetim gerçekleştirdi.  Yenice İlçe Jandarma Komutanı Deniz Dönmez yönetimindeki jandarma ekipleri, Göktepe Şenliklerinde vatandaşların huzurlu bir şenlik geçirmesi için canla başla çalışıp, tam not aldılar.

Vatandaşlar gün boyunca Göktepe Yaylasına asayiş kontrolü sağlayan jandarma ekiplerine teşekkür ederken, huzur içinde piknik yapmanın keyfini çıkardılar.