Şehit ailelerimiz ve Kahraman Gazilerimiz ile bir araya geldi

Yenice Kaymakamı Mehmet Abdulkadir Güvenç, Şehit ailelerimiz ve Kahraman Gazilerimiz ile bir araya geldi

 

Yenice Kaymakamı Mehmet Abdulkadir Güvenç ve SYDV Müdürü Zübeyde Yıldız tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Yenice Orman İşletmesi Konferas Salonunda Kıymetli Şehit Ailelerimize, Kahraman Gazilerimize ve Kahraman Gazilerimizin ailelerine iftar programı düzenledi.

Programa Yenice Kaymakamı Mehmet Abdulkadir Güvenç,Yenice Belediye Başkan Yardımcısı Davut Yirmibeş, Yortan Belediye Başkanı Sayın Ali Şık,İlçe Jandarma Komutanı Kenan Yücel, İlçe Emniyet Amiri Osman Korkut, İlçe başkanları ve başkan adayları, İl genel meclis üyeleri, kurum müdürleri, Kıymetli Şehit ailelerimizin yakınları, Kahraman Gazilerimiz ve Kahraman Gazilerimizin yakınları katıldı.

Şehit ailelerimizin ve Kahraman Gazilerimizin kendilerine birer emanet olduğunu vurgulayan Mehmet Abdulkadir Güvenç yaptığı konuşmada; Şehitlerimizin bizlere emaneti olan siz değerli aileleri,Kahraman gazilerimiz ve Kahraman gazilerimizin aileleri bugün bizleri şereflendirdiniz, onurlandırdınız.Katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Kıymetli Şehit ailelerimiz, Kıymetli Şehit yakınlarımız ve Kahraman Gazilerimiz her zaman bizlerin başımızın tacıdır. Allah hepinizden razı olsun.” dedi.

Programda ezanın okunmasının ardından açılan iftardan sonra İlçe Müftüsü Fevzi Höçük tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitleri ve tüm şehitlerimiz için dualar edildi.

Yenice Kaymakamı Mehmet Abdulkadir Güvenç Kıymetli Şehit ailelerinin, Kahraman gazilerimizin ve yakınlarının olduğu masaları tek tek dolaşıp onlarla sohbet edip hal ve hatırlarını sordu. Program sonunda toplu fotoğraf çekildi.