Salt, ‘AK Parti İl Başkanları Çalışma Kampı’nı değerlendirdi

AK Parti’nin “Kızılcahamam İl Başkanları Çalışma Kampı” tamamlandı.
AK Parti, 12-14 Kasım’da Kızılcahamam’da “yerel seçim” gündemli gerçekleştirdiği çalışma kampını tamamladı.
AK Parti, Milletvekili genel seçimlerin ardından gerçekleştirdiği 4. Olağanüstü Büyük Kongre sonrası 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçim çalışmalarına yoğunlaştı.
Bu kapsamda düzenlenen Kızılcahamam çalışma kampının gündemi yerel seçimler başta olmak üzere Türkiye Yüzyılı hedefleri ve il bazında çalışmalar oldu.
Yerel seçim süreci için izlenecek yol haritasının belirlendiği kampta çalıştaylar, bölge bazlı toplantılar ve AK Parti Genel Başkan Yardımcılarının sunumları ile genel ve yerel çalışmalar ele alındı. 
AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt da partisinin 3 gün süren Kızılcahamam kampına katıldı. Salt, partisinin Kızılcahamam kampını değerlendirdi. 
“Cumhuriyetin yüz akı, Türkiye’nin ortak aklı”
Salt, “3 gün süren Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın düzenlediği, ‘İl Başkanları Çalışma Kampı’nda Türkiye Yüzyılı hedeflerimizi konuştuk. 
“Cumhuriyetin yüz akı, Türkiye’nin ortak aklı” parolası ile milletimize hizmet yolunda yorulmadan çalışan teşkilatımız, memleket sevdası ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde duraksamadan ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’ hedefine koşuyor. 
Demokrasi ve kalkınmanın gelişimine öncülük eden emeğin şehri Karabük’ümüzü de istişare ettiğimiz çalıştayımız hayırlara vesile olsun. Bizler, her zaman dediğimiz gibi; teşkilatımızın tüm kademeleri ile memleketimiz için “Durmak Yok Yola Devam’ diyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.