Salt: “28 Mayıs tarihi bir zafer olacak”

AK Parti İl Başkanı Salt: “28 Mayıs tarihi bir zafer olacak”

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin en yüksek katılımlı seçimlerinden biri olan 14 Mayıs seçimlerinin, Türk milletinin basiret ve ferasetiyle demokrasiye yakışır bir şölen havası içinde gerçekleştiğini söyleyen AK Parti İl Başkanı Salt, seçim çalışmalarında ve seçim günü sandık başında samimi gayretle milli iradenin en sağlıklı şekilde sandığa yansıması için görev yapanlara şükranlarını sundu.

“Kazanan, tartışmasız bir şekilde ülkemiz olmuştur, milletimiz olmuştur”

14 Mayıs seçimlerinin kazananın Türk milleti ve Türk demokrasisi olduğunu vurgulayan Salt, 14 Mayıs’ta sandığa giderek, özgür iradelerini yansıtan vatandaşlara teşekkür ederek şu açıklamalarda bulundu:

“AK Parti teşkilatımızın tüm kademelerine, Milletvekillerimize, Milletvekili Adaylarımıza, İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, İlçe Başkanlarımız ve Yönetimleri, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız başta olmak üzere, Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclisi Üyelerimiz, Belediye Meclisi Üyelerimiz, Sandık Görevlilerimiz ve Müşahitlerimize, saha çalışmaların da hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen ve yoğun tempoda çalışmalara katılan önceki dönem İl Başkanlarımız ve Milletvekillerimiz ile kuruluşundan bugüne teşkilatımızın çeşitli kademlerinde görev almış teşkilat mensuplarımızın her birine emekleri, gayretleri ve fedakârlıkları için teşekkür ediyorum.

Cumhur İttifakı paydaşlarına teşekkür

Beraber yol yürüdüğümüz Cumhur İttifakı ortaklarımız Milliyetçi Hareket Partisi, Yeniden Refah Partisi ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanı ve Teşkilatları ile Belediye Başkanlarına şükranlarımı sunuyorum.

Karabük’ümüz bir kez daha liderine, partisine ve Cumhur İttifakına güçlü bir destek vermiştir. Milletimizin iradesiyle Gazi Meclisimize gönderdiğimiz Milletvekillerimiz Av. Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç’a yürekten başarılar diliyorum.

Milletin 27 milyondan fazla oyla, yüzde 49,51 oy oranıyla Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir kez daha büyük bir teveccüh gösterdiğini belirten Salt, sözlerini şöyle tamamladı:

“Cumhurbaşkanı seçiminde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın en yakın rakibine 2 milyon 520 bin fark atmasına rağmen, sistemin yüzde 50 artı 1 oy şartı nedeniyle Cumhurbaşkanı seçimi ikinci tura kaldı.

“28 Mayıs tarihi bir zafer olacak”

Sandıkta tecelli eden bu iradeye saygı duyuyoruz. 14 Mayıs’ta elde ettiğimiz oy oranını daha da yükselterek, 28 Mayıs seçiminden zaferle çıkacak, inşallah tarihi bir başarıya imza atacağız.

Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı’na birlikte yürüyeceğiz. Bugünden itibaren kaldığımız yerden hemşehrilerimizle hemhal olmaya devam edeceğiz.

Allah’ın izniyle 28 Mayıs’ı Türkiye Yüzyılı’nın müjdecisi haline getireceğiz. Rabbim yâr ve yardımcımız olsun.”