Ovacık Orman İşletme Müdürü Görevine Başladı

 

 

 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 27 Temmuz 2022 tarih ve 5903 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kuruluşu gerçekleşen Ovacık Orman İşletme Müdürlüğümüzün ilk İşletme Müdürü Görevine Başladı.

Bölge Müdürümüz Sayın Faruk Bayraktaroğlu, Bölge Müdürlüğümüz Karabük Orman İşletme Müdürlüğü emrinde Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta iken ataması Genel Müdürlüğümüzce Ovacık Orman İşletme Müdürü olarak gerçekleşen Altun Aktaş’ı ziyaret etti.

Ovacık Orman İşletme Müdürümüze yeni görevinin hayırlı olmasını temenni eden Bölge Müdürümüz Sayın Bayraktaroğlu ” 01 Ocak 1938 yılında kurulan ve ülkemizin ilk Orman İşletme Müdürlüğünde görev aldınız. Edindiğiniz tecrübe ile kurumunuzu en iyi şekilde temsil edeceğinizi biliyoruz. İç ve dış paydaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. En mutlu olduğumuz an orman köylümüz ile kurduğumuz göz teması ve onların gözlerindeki mutluluğa şahit olmak. Bunun içinde onların gözünün içine bakabilecek çalışmalar yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Bölge Müdürümüz Sayın Bayraktaroğlu’na ziyaretlerinde Bölge Müdür Yardımcımız Sayın Orhan Şahin ve Personel Şube Müdürü eşlik etti ve İşletme Müdürlüğü ekibi hazır bulundu.