Orman Kadastro Çalışmaları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

 

 

 

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu başkanlığında, Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Kadastro ve Mülkiyet Şube Müdürlüğü tarafından 2022 yılı iş programı doğrultusunda yürütülen çalışmalara yönelik durum değerlendirme gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Bölge Müdürümüz Sayın Bayraktaroğlu “Kadastro Başmühendisliklerini önemsediklerini her türlü ihtiyaçların karşılanacağını, Baş mühendisliklerden yüksek performans beklediklerini, çalışmalarımıza sayısal altlığı olan birimlerden ve vatandaşımızın sorunlarını çözecek sorunlu yerlerden başlayarak tüm programlarımızı gerçekleştirmeliyiz. İşlerimizde mevzuata, kurala ve vicdana uygun yapmalıyız. Hak adaletten ödün verilmemeli ve her işimiz sonuç odaklı olmalı” dedi.

Kadastro Başmühendislerinin 2022 yılı birim gerçekleşmeleri ile2023 yılı programları Başmühendislerin bazında irdelenerek iş termin planı göre geride olan Başmühendisliklerin bir an önce hedeflenen gerçekleşmelerinin üzerine çıkılması hususunda gayret gösterilmesi gerektiği vurgulandı. Ayrıca yılsonuna kadar ilan edilebilecek birimler hakkında değerlendirme yapıldı.

Toplantıya Bölge Müdür Yardımcımız Sayın Necmettin Aşçı, Kadastro ve Mülkiyet Şube Müdürü, Kadastro Baş Mühendisleri, üyeleri ve Şube Müdürlüğü personeli katıldı.