Orman Genel Müdürü Yenice’de

 

 

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Genel Müdür Yardımcısı Kenan Akduman Yenice Orman İşletme Müdürlüğümüzü ziyaret etti.

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada; 

“Yenice İşletme Müdürlüğümüz yönetim kadrosuyla değerlendirme yapan Genel Müdürümüz Sayın Karacabey burada yaptığı konuşmada Yenice İşletme Müdürlüğü ve Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğünün büyük bir okul olduğunu teknik ve entansif ormancılığın en iyi yapıldığı yerlerden biri olduğunu belirterek “Yaptığımız işlerde başarılı oluyorsak bunu tek başımıza değil, ekip olarak hep birlikte yapmaya borçluyuz. Ormancılığımızı bir adım ileriye götürmek amacıyla hepimiz gayret içerisindeyiz” dedi.

Yıl sonu nedeni ile 2023 yılının değerlendirmesini birlikte, 2024 yılı programı üzerinde de istişarelerde bulunan toplantıda Bölge Müdürlüğümüz Sayın Faruk Bayraktaroğlu Yenice ve Karabük İli ormancılık çalışmaları hakkında Genel Müdürümüz Sayın Karacabey’e bilgi verdi ve ziyaretlerinden dolayı Sayın Genel Müdürümüze teşekkür etti.

Toplantıya, Genel Müdürümüz Sayın Bekir Karacabey, Genel Müdür Yardımcımız Sayın Kenan Akduman, Basın Müşaviri Sayın Mümin Döngez, Yenice İşletme Müdürü Umut Yılmaz, İşletme Müdür Yardımcısı, İşletme Şefleri ve İşletme Saymanı katıldı.” İfadelerine yer verildi.