Orman Genel Müdürü Karacabey, “Yenice’ye ne söz verdiysek yine aynı sözümüzdeyiz”

Tarım ve Orman Bakanı Dr.Bekir Pakdemirli  ile fidan dağıtım töreni için  ilçemize gelen Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey dikili satış ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gazetemiz sahibi Aykut Hacıyirmibeşoğlu’nun    dikili satış ile ilgili sorusuna  Orman Genel Müdürü Karacabey cevap vererek, “ Bizler daha önce dikili satış konusunda Yenice’ye ne  söz verdiysek yine aynı sözümüzdeyiz. Biz Yenice’de orman köylülerimizin yılın on iki ayı çalıştırmak için çalışıyoruz. Hiç bir orman köylümüzü işsiz bırakmayacağız. Kim iş istiyorsa vereceğiz.”dedi.

Bilindiği üzere, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve  Niyazi Güneş de daha önceki Yenice ziyaretlerinde yaptığı açıklamalarda dikili satışın Yenice’de uygulanmayacağını ifade ederek orman köylüsüne müjdeler vermişlerdi. AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, “Dikili meselesi. Kim diker, söker onu bilemem. Dikili  meselesi de AK Parti’nin meselesidir. Olmayacak diyorsak olmayacaktır daha ötesi var mı. “açıklamalarında bulunmuştu. Ayrıca, AK Parti Yenice Belediye Başkan adayı Coşkun Güven, AK Parti Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık ve Yortan Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki  AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş’i ile beraber Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’i geçtiğimiz aylarda makamında ziyaret ederek , “Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yapılacak olan dikili satış uygulaması kamuoyumuz tarafından istenilen şekilde sonuçlandırıldı” açıklamasında bulunarak müjdeyi Yenice heyeti de vermişti.