NİHAT ONAN MESLEĞİNİ SONLANDIRDI

32 YIL devlet hizmeti 30 yıldır da ilçemizde serbest muhasebeci olarak görev yapan Nihat Onan mesleğini sonlandırdığını açıkladı.

81 yaşını bitirmek üzere olan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Nihat Onan, mesleğini sonlandırmasıyla ilgili olarak gazetemize şu açıklamayı yaptı;

“Yenice Belediyesi’nin kuruluşunda Mali İşler Müdürü olarak 14 yıldır hizmet vermiş ve ondan sonra Orman Genel Müdürlüğüne bağlı ORÜS İşletmelerinde, daha sonra ORÜS İşletmelerinin İktisadi İşletmeler ve Müesseseler haline dönüşmesiyle buralarda yine mali işlerinde muhasebeci kadrosunda çalışmış, yetkililerin takdirini kazanmış ve 32 yıl hizmetine müteakip emekliye ayrıldım. Bu görevlerim sırasında Sayıştaya, Bakanlık yetkililerine ve gerekse Başbakanlık denetleme kuruluna mali yönden hesap vererek ilgililerin takdirini kazandım. 1989 yılından bu yana Yenice Merkezinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik yaparak 30 yılımı tamamladım. Karabük Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasından da plaketle -onurlandırıldım. Karabük Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu’nca da tarafıma bir veda yemeği düzenlendi. Yemeği düzenleyenlere teşekkür ediyorum. Mali Müşavirlik Mesleğimi Yenice’de en uzun yapan ve hizmet veren bir kişiyim.” dedi.

Mesleğini noktalayan Nihat Onan’a yeni yaşamında sıhhat ve sağlıklı dolu günler diliyoruz.