Milletvekili Ünal : “Dikili Yenice’de olmayacak, TTK’ya işçi alınacak”

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal , AK Yenice Belediye Başkan adayı Coşkun Güven ile birlikte AK Parti Yenice İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Milletvekili Ünal ziyarette partililer hitap ederek, gündeme dair bir çok konuya değindi. Orman köylüsünün sorunlarından biri olan dikili satış meselesinden bahseden Ünal,  dikili meselesinin AK Parti meselesi olduğunu belirterek orman köylüsüne müjdeyi vererek “Dikili Yenice’de olmayacak” dedi. Karabük Milletvekili Ünal  ayrıca Zonguldak TTK’ya Yenice’den  işçi alımı konusunda problem olmadığını ifade ederek, laf yiğidin ağzından çıkar biz  söz verdik. TTK’ya işçi alınacak dediysek alınacaktır bitmiştir dedi. Milletvekili Ünal konuşmasına devam ederek, “ Anlatmaya gerek yok. Yılmaz Tiryaki’yi Yortan tanıyor, Coşkun Güven’i de Yenice tanıyor. Biz ona soyadı gibi güvenmiştik kendisini kamudan, İŞKUR’dan uzunca yıllar tanırız. Biz ona güvendik. İnşallah 31 Mart’ta da bugüne kadar olan güveni Yeniceli hemşerilerimizden sandıkta oyları ile gösterecekler inşallah. Coşkun Güven’i Yılmaz Tiryaki’yi de Yortanda olmak üzere belediye başkanı olarak seçecekler. Tabi böyle laflar mangalda kül bırakmakla olmuyor. Böyle atıp tutmakla da siyaset olmuyor. Ben 19 yıldır aktif siyasetin içerisindeyim. Karabük’ün ilçelerinin, Yenice’nin eskisini çok iyi bilirim, yenisini de iyi bilirim. 2002 öncesini de bilirim,  2002 sonrasını da bilirim. 2002 öncesinde Yenice’de ne vardı, sonrasında ne vardı onu da iyi bilirim. Ama 2002’den sonra Yenice’ye , Karabük’e AK Parti iktidarıyla ne kadar çok güzel hizmetlerin geldiğini de çok iyi bilirim. Eski ve şuan ki hükümet  konağının nasıl olduğunu da bilirim.Şu asfaltların delik deşik olduğu zamanları da bilirim. Daha çok şey bilirim. Devletin gücü  Karabük’e o kadar güzel şey  getirdi ki bütün sınıra ilçe sınıra kadar ulaştı.Bu yollar ilk defa AK Parti iktidarıyla sıcak asfaltla kaplandı.  Altınkaya için Niyazi hocam söyledi altın gibi yapacağız. Şimdi birileri sorun üretti AK Parti çözdü. Burası sorundu 2/B idi. Göz göre göre yaptılar sorun olarak bıraktılar. İşyeri sahipleri mağdur olarak durdular. Sadece burası mı Karşıyaka ve daha birçok yerler . Ama ne oldu birileri sorun ekti AK Parti düzeltti. Peki  AK Parti burayı niye düzetti ? Düzeltirken yerelde AK Partili bir belediye başkanı vardı. AK Partinin bir belediye başkanı vardı. AK Parti’ye sadakat gösteriyordu.İşte o zaman burası çözüldü. Teşkilatımızın gayretiyle bu meydandaki hükümet konağı yapıldı.Hocam da bahsetti. İşte seyir terası. Evet bir tarafta bir beceri olabilir ama cebinde para varsa düdüğü çalarsın. Seyir terasının % 80-90 parasını AK Parti hükümeti verdi. Belediyenin kasasından çıkmadı kimse kusura bakmasın. Burası AK Parti’nin desteğiyle yapıldı. 23 Haziran’da araç üzerinde konuştuk. Adam gibi söz söyledik buraya doğalgaz gelecek dedik mi dedik. Bunu konuştuk. Madeni de konuştuk. Söz yiğidin ağzında  çıkar. Biz laf gevelemesini bilen insan değiliz. Hani ağzı olan konuşuyor, çenesi de olan konuşuyor, çenesi olmayan da konuşuyor. Bir şey duymuşlar, sosyal medyalarda at koşturuyorlar. Kusura bakmasınlar burada biz kimseye at koşturmayız.

Atı burada biz koştururuz, atı burada iktidar koşturur. Laf yiğidin ağzından çıkar biz orada söz verdik. TTK’ya işçi alınacak dediysek alınacaktır bitmiştir arkadaşlar. Devletin lafının üzerine laf olmaz. Biz AK Parti olarak buraya geldik. Doğalgaz’ı söyledik, BİM deposunu söyledik , TTK’yı söyledik, Organize Sanayi Bölgesi’ni söyledik. İnşallah hepsi  sırasıyla adıma adım gelecek. Dikili meselesi. Kim diker, söker onu bilemem. Dikili  meselesi de AK Parti’nin meselesidir. Olmayacak diyorsak olmayacaktır daha ötesi var mı. “diyerek sözlerini tamamladı.