Merkez Mahalle Muhtar adayı Zeki Tellioğlu

 

Merkez Mahalle Muhtar adayı Zeki Tellioğlu

Mahallemizde yarım kalan faaliyetlerimiz için geliyoruz

 

Yenice Merkez Mahallesi Muhtar adayı Zeki Tellioğlu gazetemize yaptığı açıklamada “Mahallemizde yarım kalan faaliyetlerimiz için geliyoruz” dedi. Tellioğlu açıklamasının devamında; “Merkez Mahallemizde Yarım Kalan Sosyal Faaliyetler ve Yeni Yapacaklarımız İçin Sizlerin de Sevdiği Saydığı Aza Adayı Arkadaşlarımla bir olup Yapılan Haksızlıklara Rağmen Sizler İçin İhtiyacınız Olan Etkinlikleri yapmak ,Yeşil Cami Altındaki Sosyal Faaliyeti tamamlamak, Köylü Pazarın olduğu yerdeki alanda yapılacak faaliyetler için Siz Çok Değerli Halkımın Sandıkta vereceği oylarınıza ekibimle beraber talibim.Temiz Bir Seçim Süreci İçin Hakkımda Sağda Solda Yapılan Spekülasyonlara Aldırmadan, Kulak Asmadan Yolumuza Devam Edelim. Sicilim Temiz Ben Rahatım Sizlerde Rahat Olun.

Bana Rakip Olan Bazı Aday Arkadaşlara da Tavsiyem Bekleyin Görün. Adil Bir Seçim Süreci Geçirin. Beni Karalamayla Seçim Kazanılmaz. Halkımız Size En İyi Cevabı Sandıkta Verecektir. Buna İnanıyorum.

Siz Çok Değerli Halkım Yeter ki Siz Dik Durun Oylarınızı Yatanlara Değil Çalışacaklar İçin Atmanızı Tavsiye Ediyorum. “ ifadelerine yer verdi.