Memleketimize hizmet için kolları sıvadık

Ak Parti Milletvekili aday adayı Murat Kocaman

Memleketimize hizmet için kolları sıvadık

 

Uzun yıllar Karabük ve İlçelerimizde hizmet veren son olarak ilçemiz Tapu Kadastro Müdürlüğü ve İlçe Özel İdare Müdürlüğünde Müdür olarak görev yapan; İlçemiz değerlerinden Murat Kocaman Ak Parti Karabük Milletvekilliğine aday adayı müracaatında bulundu.

Kocaman çok sayıda seveni ve partililer ile birlikte önce AK Parti Yenice İlçe Başkanlığında ardından AK Parti Karabük İl Başkanlığında aday adaylığı müracaatında bulundu.

Ak Parti Karabük Milletvekili aday adayı Murat Kocaman gazetemize yaptığı değerlendirmede;

“ Vatanıma; Vatandaşıma ve Sevgili Karabüklülerime uzun zaman hizmet eden bir evladı olarak; Uygun görüldüğü takdirde; Ankara’da TBMM sinde çalışmalarımı Karabük Milletvekili olarak sürdürmek istiyorum. Bu konuda İlimiz ve ilçelerimizin sorunlarının neredeyse tamamını bilen ve sorunları çözebilecek teknik bilgi ve tecrübeye sahip olan biri olarak vekâletinize talibim.

Uzun yıllar Karabük merkez ve ilçelerinde kurumlarımızda vatandaşlarımıza hizmet ettim. Tüm hemşerilerimin sorunlarını yakinen takip etme fırsatı buldum. Aday adaylığı sürecince beni yalnız bırakmayan tüm kardeşlerime, hemşerilerime ve partililerime teşekkür ederim.

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı vizyonu kapsamında beraber çalışma fırsatı bulmak istiyorum. Her şey ülkemiz için” ifadelerine yer verdi.