Köy ziyaretleri aralıksız devam ediyor

Ak Parti Yenice Köylerine çıkartma yaptı

 

Ak Parti İl Başkanı İsmail Altınöz, beraberinde AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Yenice İlçesindeki Köy gezilerine başladı. AK Parti İl Başkanı Av. İsmail Altınöz ve Milletvekili Niyazi Güneş’i Yenice İlçe Başkanı Erdal Yirmibeş ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ilçe merkezinde karşıladı. Buradan ilçemize bağlı, Esenköy, Yirmibeşoğlu, Şenköy Köyü, Abdullahoğlu Köyü, Keyfallar Köyü, Çamlıköy Köyü, vatandaşlar ile bir araya gelen Ak Parti heyeti Vatandaşlarımızın istek, talep ve önerilerini dinledi.

 

Köy gezileri hakkında gazetemize ortak açıklamada bulunan Ak Parti İl Başkanı Av.İsmail Altınöz ve Milletvekili Niyazi Güneş yaptıkları açıklamada;

 

Değerli hemşerilerimiz ile bir araya geldik. Vatandaşlarımızın istek, talep ve önerilerini dinledik.

Kıymetli hemşerilerime misafirperverlikleri ve güzel sohbetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Yüz yüze, gönül gönüle, yan yana. Bizim hemşerilerimizle diyaloğumuz böyleydi, bundan sonrada böyle olacak. Vatandaşlarımızın taleplerini hassasiyet ile dinleyerek gerekli notlarımızı alarak çalışmalarımıza hemen başlayacağız. Bizler için çok önemli olan vatandaşlarımızını tüm taleplerini eksiksiz olarak yerine getireceğiz.Bizlere gönül kapılarını açan tüm hemşerilerime can-ı gönülden teşekkür ediyoruz. İfadelerine yer verdiler.