Kırık ve Güven : “ TOKİ Belediyenin değil, DEVLETİN hizmetidir”

AK Parti Yenice İlçe Başkanı Yılmaz KIRIK ve AK Parti Yenice Belediye Başkan adayı Coşkun GÜVEN   TOKİ konusunda bir açıklama yaptılar.

Kırık ve Güven tarafından yapılan açıklamada : “Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat KURUM 05 Ocak 2019 tarihinde Karabük ilimizi ziyaret etmişlerdi. Bakan Kurum , Karabük ziyaretinde  ilimiz  ve ilçelerimiz ile  ilgili birçok müjdeler vermişti. Bakanımız Murat KURUM Başkanlığından valilikte yapılan toplantıda , Sayın Bakanımızdan Yenice TOKİ 2’nci Kısım  Konutları ve Yenice İl  Özel İdare Müdürlüğüne verilmek üzere temizlik aracı ve 300 çöp konteynırı  talep etmiştik. Bakanımıza  Yenice için iletmiş olduğumuz taleplerden TOKİ 2’nci kısım  konutları talebimiz gerçekleşmiştir ve kayıtlarımız başlamıştır. Temizlik aracımız  ve çöp konteynırlarımız da yakın bir zamanda ilçemize gönderilecektir.

Değerli Yenice hemşerilerimize bir hususu aktarmak istiyoruz. Partimizden ihraç edilen  ve   cumhur ittifakı ortağımız MHP’den Yenice Belediye Başkanı adayı olan mevcut Belediye Başkanı, sosyal medya ve telefonla sms üzerinden TOKİ ile ilgili vatandaşlara mesaj göndermektedir. Mesajında , “ Yenice’yi TOKİ ile buluşturan belediyemiz yönetimi, 2’nci kısım TOKİ başvurularının başlamasının müjdesini halkımız  paylaşmaktadır. Değerli halkımıza hayırlı uğurlu olsun.Yenice her zaman herşeyin en güzeline layıktır” mesajını yollamaktadır.  Mevcut Belediye Başkanı kendisinin halen iktidar partisinin bir belediye başkanı gibi davranmaktadır. TOKİ projesi, OSB, Doğalgaz,MYO Öğrenci sayısının artırılması vb hizmetler devletimizin hizmetidir.  TOKİ’yi  belediye değil,  devlet yapmaktadır. Ayrıca mevcut Belediye Başkanı geçtiğimiz günlerde yerel bir TV kanalında  projeleri ile ilgili yaptığı açıklamalarda yaptığı hizmetleri kendine mal etmektedir.

Yapılan birçok projede olduğu gibi TOKİ başta olmak üzere ,İlçemize yapılan ve yapılacak yatırımlar iktidar partimizin destek ve takibi ile gerçekleşmektedir.AK Parti Yenice İlçe teşkilatı olarak seçim çalışmalarımız  tüm hızıyla devam etmektedir. Emaneti teslim almaya kısa bir süre kalmıştır. Yenice Belediyesini AK Partili belediye kavuşturacağız. İl Genel Meclisinde de 2-0 yaparak hizmetlerimize devam edeceğiz. “  ifadelerine yer verdiler.