Keyfallar camisinde çalışmalar devam ediyor

Keyfallar camisinde çalışmalar devam ediyor

 

İlçemizin önemli köylerinden Keyfallar Camisi muhtar Cemal Soylu önderliğinde bir süre önce yeniden yapılmış ve vatandaşların kullanımına sunulmuştu. Şu an çevre düzenlemesi yapılan camide yakın bir sürede tüm eksiklerin giderileceği öğrenildi.

Konu ile ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan Keyfallar Köyü Muhtarı Cemal Soylu yaptığı açıklamada; “ Keyfallar Köyü Merkez Camimizin çevre düzenlemesine başlamış bulunmaktayız. Siz yardım sever kardeşlerimizin katkıları ile sona doğru yaklaşıyoruz.

An itibarı ile parke Çalışmalarına başladık bu işte bittiğinde Camimiz çevresi daha da güzel olacak Bu zamana kadar Camimizin yapımı için çok sayıda vatandaşımız yardımcı oldu bu camimizin yapımında emeği geçen herkese ve Sayın Milletvekilimiz Niyazi Güneş’e yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Camimize malzeme naklinde yardımcı olan Özel idare yol şube sorumlusu Rafet beye, Cevat İnam şefimize Şoför arkadaşlarımıza emeği geçen her kese Köyümüz adına Şükranlarımızı arz ediyorum. Camimize alınan bu parkelerde önceden bahsetmiştim Murat Karagül Encümenimiz ve Hacı İbrahim Demir (Kilimli) kardeşimizde sonsuz teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.