Kenan Ayan İl Genel Meclisi üyeliğine adaylığını açıkladı

Kenan Ayan İl Genel Meclisi üyeliğine adaylığını açıkladı

İlçemiz Ibrıcak Köyünde yaşantısını sürdüren, İstanbul Karayollarından emekli Kenan Ayan, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan, yerel seçimlerde, İl Genel Meclisi üyeliğine adaylığını açıkladı.

Adaylığı ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan Kenan Ayan “ 4- 5 Kasım 2023 tarihlerinde yapılan CHP’nin 38. Olağan kurultayının neticelenmesini bekledik. Türkiye genelinde bir çok konularda DEĞİŞİMİN gerekliliğine inananlardanım. İlçemize bağlı 34 köy ile 10 mahalle bulunmaktadır. Köydes’in hizmetlerine ilave olarak; köylümüzün tarlasına kadar, yol yapılmasını sağlamak ve bu hizmeti gerçekleştirebilmek için, İl genel meclisi üyeliğine adaylığımı açıklıyorum. Köyde yaşayan vatandaşlarımız; cevizini, fındığını topladıktan sonra küfeye yada çuvala koyduktan sonra ana yola kadar taşımayacak. Köy yolundan tarlasına Pat- pat ile gidecek veya traktörü ile ulaşacak kadar yol konusunu çözüme ulaştırmayı hedefliyoruz. Meyvesini, sebzesni tarlasından sırtına yükleyerek köy yoluna kadar taşımayacak çarşıya – pazara götüreceği ürettiği ürünlerini tarlasından kamyonetine yükleyerek götürme imkânına sahip olabilecektir.

Yenice’den CHP’den adaylığım kesinleştiğinde ve 31 mart 2024 de yapılacak olan Yerel seçimlerde, sandıkta vereceğiniz oylarınız ile İl Genel Meclisi üyeliğine seçildiğimde, Köydes programı dahilinde hizmet vermek istiyoruz.” İfadelerine yer verdi.