Kemal Esat Topuz Son Yolculuğuna Uğurlandı

 

Elim bir hastalık sonucu hayata gözünü yuman Zonguldak Orman İşletme Müdürü Sayın Kemal Esat Topuz son yolculuğuna uğurlandı.

Uzun Mehmet Camii’nde öğle vakti kılınan cenaze namazına; Zonguldak Valimiz Sayın Mustafa Tutulmaz, Orman Genel Müdürümüz Sayın Bekir Karacabey, Zonguldak Milletvekilleri Sayın Ahmet Çolakoğlu ve Sayın Deniz Yavuzyılmaz, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Sayın Prof Dr İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak Belediye Başkanı Sayın Ömer Selim Alan, Orman Bölge Müdürümüz Sayın Faruk Bayraktaroğlu, Kastamonu Bölge Müdürü Sayın Fahri Sönmezoğlu, Isparta Bölge Müdürü Sayın Rıfat Ataş, Bolu Bölge Müdürü Sayın Mahmut Şentürk, Bölge Müdür Yardımcılarımız Sayın Mehmet Pınar ve Necmettin Aşçı , Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, TOÇBİRSEN Genel Başkanı Sayın Hüseyin ÖZTÜRK, OMO 2. Başkanı Sayın Ahmet Kara, önceki dönem Bölge Müdürlerimiz Sayın Ahmet Sırrı Beşel, Sayın Zekeriya Beyazlı ve Sayın Osman Erenoğlu, Şanlıurfa eski Bölge Müdürü Sayın Ahmet Ünver, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Şube ve İşletme Müdürlerimiz ve personelimiz ile Kemal Esat Topuz’un ailesi, akrabaları ve sevenleri katıldı.

Kemal Esat Topuz, cenaze namazının ardından Kilimli Olukbaşı Mezarlığı’na defnedildi. Orman Bölge Müdürlüğü olarak olarak Kemal Esat Topuz’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm teşkilatımıza başsağlığı dileriz.