Kardeş Okuldan Öğrencilerimize Kışlık Kıyafet

Kardeş Okuldan Öğrencilerimize Kışlık Kıyafet

İstanbul Üsküdar Dış Ticaret Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi İlçemiz Şirinköy İlkokul ve Ortaokulumuza “Kardeş Okul” projesi çerçevesinde öğrencilere kıyafet gönderdi.

İstanbul Üsküdar Dış Ticaret Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Büro Yönetimi Alanı öğretmeni ve KAGİDER eğitim sorumlusu olan aynı zamanda Yeniceli olan Nurten Kavaklı Çakmakçı başkanlığındaki öğretmen ve öğrenciler, Şirinköy İlkokulu ve Ortaokulunda okuyan öğrencilerimiz için yardım kampanyası düzenledi. Kampanya çerçevesinde idareci, öğretmen, öğrenci ve KAGİDER dernek yöneticilerinden oluşan grup, 50 öğrenciye kışlık mont, bot, pantolon ve kışlık badi göndererek ulaştırdı.

Bu projeyle okullarımızda kardeş okullar oluşturarak, öğrenciler arasında bilgi, değer, kültür paylaşımını zenginleştirmek; okullar arası işbirliği ve desteği artırarak eğitime sürecine katkı sağlamaktır. Bu proje çerçevesinde öğrencilerimizde sosyal sorumluluk, yardımsever bilincini geliştirmek ve empati duygusunu aşılamaktır.

Projede emeği geçen okul idarecilerine öğretmenlere, kardeş kuruma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak şükranlarımızı sunuyoruz.