KARADAĞ YİNE İŞÇİ TULUMU İLE ÇIKTI

CHP ADAY TANITIMI YAPTI, KARADAĞ YİNE İŞÇİ TULUMU İLE ÇIKTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Spor Salonunda 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi Aday Tanıtım Toplantısı düzenledi. Karabük ve İlçe Başkan adayları sahne alırken merkez Belediye Başkan adayı Bayram Karadağ yine KARDEMİR işçi kıyafeti ile podyuma çıktı..

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ” 3 bin anket yaptırdık ve sonuçta 339 bin tekil anket sonucuyla adaylarımızın belirlenmesi için çok önemli veriler elde ettik. Mevcut belediye başkanlarımız hakkında memnuniyet anketleri; anketlerin olumlu olması durumunda adaylığa devam sürecini gerçekleştirdik. Ardından aday değişikliği olan yerlerde 1, 2, 3, hatta bazı özel durumlarda 5 ankete kadar sahadan veri toplamayı, seçmenin beklentilerini ve taleplerini okumayı tercih ettik. Sonunda adaylarımız var. Aday adayı olan 16 bin başvurudan 3 bin 500’ün üzerindeki başvuru, doğrudan belediye başkanlığı içindi” diyerek aday belirlemede yaşanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Konuşmanın ardından Özel; 30’u büyükşehir, 51’i il olmak üzere belediye başkan adaylarını partilileri selamlamak üzere tek tek sahneye çağırdı.

Karabük Belediye Başkan adayı  Bayram Karadağ, Safranbolu Belediye Başkan adayı Elif Köse, Yenice Belediye Başkan adayı Enver Özgü, Ovacık Belediye Başkan adayı Mustafa Orhan, Eflani Belediye Başkan adayı İbrahim Yalçın, yanı sıra Kadın kolları Başkanı Serpil Ovacık, Gençlik Kolları Başkanı Nilda Ezo Taylan ve İl Başkanı Vedat Yaşar Genel Başkan Özgür Özel ile birlikte salonu selamladılar