Karabük’te AK Parti’ye Katılımlar Sürüyor

 

 

 

14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine sayılı günler kala AK Parti’ye katılımlar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 150 kişiye rozet takdimi gerçekleştiren AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt milletin teveccühünün AK Parti’den yana olduğunu vurguladı.

Gençlerin tercihi AK Parti

Gençlerin tercihinin de AK Parti’den yana olduğunu söyleyen AK Parti İl Başkanı Salt, AK Parti’nin her zaman gençlerin kendilerine yer bulduğu bir parti olduğunun altını çizerek şu açıklamalarda bulundu:

“20 yıldır kardeşlerimizin taleplerini karşılamanın ötesinde onlarla dava arkadaşlığı yaptık. Aynı kararlılıkla Türkiye Yüzyılı’nı gençlerimizle birlikte inşa edeceğiz. İnsanımızın teveccühüne mazhar olmak ve bunu 20 yıl sürdürebilmek siyasetin ötesinde bir sevgi, samimiyet ve halis niyet ister. Milletimizle olan bu gönül bağımız sayesinde Türkiye Yüzyılı, ülkemiz için bir ideal değil, bir adım ötedeki hedeftir. AK Parti’mize yeni katılan tüm gönüldaşlarımıza ailemize hoş geldiniz diyorum. Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte el ele gönül gönüle inşa edeceğiz.”