Karabük’e 216 sağlık personeli atanacak

 

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Karabük’e Sağlık Bakanlığı tarafından 216 sözleşmeli sağlık personelinin atanacağını müjdeledi.

Altınöz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada:

“Sağlık kadromuz güçlenmeye devam ediyor. Karabük’ümüze 216 Sözleşmeli Sağlık Personeli atanacak. Karabük’ümüze hayırlı olsun. Sağlık Bakanlığımızın 2022 yılı için 4/A maddesine göre;

1 Diyetisyen, 6 Ebe, 25 Hemşire, 1 Psikolog, 2 Sağlık İdareci-Sağlık Yönetimi ile Sağlık Teknikeri sınıfında; 4 Ağız ve Diş Sağlığı, 1 Ameliyat, 3 Diş, 2 Diyaliz, 1 Eczane, 6 Evde Bakım, 11 İlk ve Acil Yardım, 1 İş ve Uğraş Terapisi, 1 Ortapedi, 1 Patolojik Anatomi Sağlık Teknisyeni sınıfında ise; 2 İlk ve Acil Yardım, 5 Laboratuvar, 5 Röntgen ve 138 Tıbbi Sekreter sözleşmeli sağlık personeli alımı olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Sağlık personelleri alımları KPSS puanları esas alınarak yapılacak olup; başvuruya ait takvim ve şartlar Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü WEB sayfasında (yhgm.saglik.gov.tr)  yayınlanacağı bildirildi.