Karabük Milletvekili Cevdet Akay

Karabük Milletvekili Cevdet Akay

BU ZAFER SİZİN!

İlçemiz değerlerinden ve geçtiğimiz Pazar günü yapılan seçimlerde Karabük Milletvekili olarak seçilen Cevdet Akay yaptığı yazılı açıklamada Bu zafer sizin dedi. Akay açıklamasının devamında; “Memleketim Karabük’ü 28. dönem Milletvekili olarak Yüce Meclis’te temsil etmek, benim için büyük bir onur ve gurur kaynağıdır. Bana duyulan güvene minnettarım. Bu görevi, layıkıyla, dürüstlükle ve yılmadan çalışarak en iyi şekilde yerine getireceğimden hiç kimsenin kuşkusu olmasın.
Aldığım oyların omuzlarıma yüklediği sorumluluğun farkındayım ve bu sorumluluk bilinciyle bütün zorlukların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Eflani, Eskipazar, Ovacık, Safranbolu, Yenice, Yortan ve Merkez ilçe ayrımı yapmaksızın Karabük’ümüze hizmet edeceğim. Sizleri Allah’a; kendimi sizlere emanet etmiştim ve siz emanetinize sahip çıktınız. Şimdi emanete sahip çıkma sırası bende. Karabük sizlerin bana emanetidir, bu emanete gözüm gibi bakacağım!
Bana bu kutsal görevi layık gören tüm halkımıza, tüm parti kademelerimize; İl Başkanımız Vedat Yaşar’a, uyum içerisinde birlikte çalıştığımız çok değerli yol arkadaşlarım, milletvekili adaylarımız Abdullah Çakır ve Bayram Karadağ’a, Safranbolu Belediye Başkanımız Elif Köse’ye, Gençlik ve Kadın Kollarımıza, İlçe Başkanlarımız ve tüm yönetim kademelerine, ittifak ortaklarımızın çok kıymetli il başkanlarına ve tüm parti yöneticilerine, seçim koordinasyon merkezimizin değerli yöneticilerine, basınımızın güzide temsilcilerine, aileme, dostlarıma, gönüllülerimize ve en önemlisi Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na yürekten teşekkür ederim.
Seçim öncesi ve seçim sürecinde yaptığımız çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen ve yüreklerini ortaya koyan tüm Karabük halkına teşekkür ediyorum. Oy veren ya da vermeyen herkesin milletvekili olma sorumluluğunu taşıyacağım.
Tüm Karabük halkına en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.