Kapalı Spor salonunda İzdiham yaşandı

Yenice’li Kadınlar Safiye Soyman ile günlerini kutladı

Kapalı Spor salonunda İzdiham yaşandı

 

İlçemiz Ak Parti Yenice Belediye Başkan adayı Sertaş Karakaş 8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebeti ile İlçemiz kadınlarına Safiye Soyman, Faik Öztürk ve yerel sanatçılarımız Yalçın Erdem, Ramazan Tetik’e unutulmaz bir konser ile ağırladı. Çok sayıda kadınımızın katıldığı konser öncesi konuşma kapan Ak Parti Yenice Belediye Başkan adayı Sertaş Karakaş,

 

“Sizin hayırlınız, kadınlarına hayırlı olan (iyi davranan)dır.”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlama programımıza katılım sağlayan değerli Hemşehrilerimize ve kadınlarımıza teşekkürü bir borç biliriz.

Kadınlarımızın bu mutlu günlerine eşlik eden sanatçılarımız Safiye Soyman, Faik Öztürk ve yerel sanatçılarımız Yalçın Erdem, Ramazan Tetik’e çok teşekkür eder, saygılar sunarım.

Aile ve toplum yapısının temel direği olan kadınların eğitimden sanata, ekonomiden siyasete tüm alanlarda daha fazla varlık göstermesini çok önemsiyoruz.

Bu vesileyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tekrar tebrik ediyor, annelerimizi, eşlerimizi, kız çocuklarımızı, kardeşlerimizi, ülkemizdeki, ilçemizdeki ve dünyadaki tüm kadınları sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.” İfadelerine yer verdi.