Kahire Tasarım Ödülü 2024”

KBÜ Başak Cengiz Mimarlık Fakültesi Öğrencisi “Kahire Tasarım Ödülü 2024” Yarışmasında Kısa Listede Yer Aldı

Karabük Üniversitesi Başak Cengiz Mimarlık Fakültesi öğrencisi Ibrahim Abed Elmoz Juba, Cairo Design Award 2024 yarışmasında “Interior Architecture & Design” kategorisinde kısa listeye girdi.

Peyzaj Tasarımı, İç Mimarlık ve Tasarım, Ürün Tasarımı, Moda ve Mücevher Tasarımı ve Görsel İletişim Tasarımı alanlarında uluslararası tasarımcılarında yer aldığı Cairo Design Award 2024’e Karabük Üniversitesi Başak Cengiz Mimarlık Fakültesi öğrencisi Ibrahim Abed Elmoz Juba “Exhibition of The Ancient Hebron a Restoration Project” başlıklı projesiyle katıldı.

KBÜ Başak Cengiz Mimarlık Fakültesi öğrencisi Juba “Interior Architecture & Design” kategorisinde gönderdiği tasarım projesi ile jüri tarafından değerlendirildi ve yarışmada kısa listeye girmeye hak kazandı.

Karabük Üniversitesi Başak Cengiz Mimarlık Fakültesi öğrencisi Ibrahim Abed Elmoz Juba, Filistin’in El Halil kenti için tasarladığı proje ile kentinin tarihi önemini canlandırmak ve yeni nesiller arasında farkındalık oluşturmayı amaçlamaktadır. Ayrıca, şehrin zengin mirasını sergileyen kültürel bir simge yapı oluşturarak turistler için bir destinasyon haline getirmeyi hedeflemekte.