İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜNÜN 102.YILI KUTLANDI

 

 

 

 

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri kapsamında, Orman İşletme Salonu’nda program gerçekleştirildi.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri kapsamında Özal İlkokulu ve Ortaokulu tarafından hazırlanan programa, Vali Yardımcısı Osman Sak, Belediye Başkanı Zeki Çaylı, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Okul öğretmenlerinden Önder Beşevli’nin günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmasının ardından Kilometre Taşları Mehmet Akif Ersoy adlı video sunumu, İstiklal Marşı oratoryosu, Yenice İstiklal Marşını okuyor adlı video sunumu, tiyatro gösterisi ve İstiklal Marşı ile ilgili şarkıların sunumu ile devam etti.

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma haftası kapsamında ilçe genelinde okullar arasında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ilçe protokolü tarafından ödüllerinin verilmesinin ardından program sona erdi.